Irene Reydon Human Resources  
Eendrachtstraat 25 hs
1078 XW AMSTERDAM
t. +31-(0)20-6717881
e. info@reydonhr.nl
m. +31-(0)6-51157152
w. www.reydonhr.nl
 
       

Welkom

 

Zakelijke klanten

Interim HRM

Werving en selectie

Loopbaanadvisering

Levensfasenbeleid

Outplacement

Coaching

 

Particuliere klanten

Professional organizing

 

Contact

 

Printversie

 

PROFESSIONAL ORGANIZING | terug

_________________________________________

In 2005 ben ik begonnen met deze individuele hulp en zorgverlening aan alleenstaande of geïsoleerde mensen die tijdelijk steun in hun leven nodig hebben. Senioren die zich voor een nieuwe levensfase geplaatst zien, kunnen hierbij vertrouwelijk met iemand overleggen, die geen familie is en er ook geen belang bij heeft, welke keuze er ook wordt gedaan. Uw wens is mijn doel.

U kunt een beroep op mij doen voor boedelbeheer, administratieve organisatie en het invullen van formulieren en aanvragen bij/van instanties, vragen in het persoonlijke of beroepsleven, regelen van zorg, het in overleg met u en de familie zoeken naar passende huisvesting in huur of service/verzorgingsflats. Ik kan de feitelijke bewindvoering voor u of uw familielid verzorgen.

Dit betekent bijvoorbeeld opruimen, inpakken, inventariseren van de boedel, verdelen van de inboedel met u en uw familieleden, mogelijk veilen of verkopen van de spullen voor de verhuizing, inrichten van de nieuwe woning met familieleden en ondersteuning bij administratie, officiële instanties, enz. Daarnaast onderhouden van de contacten met zorgverleners betreffende PGB (Persoonsgebonden Budget aanvragen) en WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), het uitzoeken van de voor u juiste woonvorm (van groot naar klein, van zelfstandig naar service of verzorgingshuis, enz).

Kortom van tijdelijk zorg, hulp en ondersteuning, tot en met verhuizing aan toe.
Ook behoort een zorgabonnement tot de mogelijkheden bijv. 1 x per maand of week op bezoek bij de hulpbehoevende of alleenwonende oudere en/of boodschappen doen, verzorgen huisdieren, samen mee naar toneel of bioscoop, op vakantie gaan enz.
Afspraken op aanvraag, alleen in Amsterdam of de regio Zuid-Kennemerland, en per e-mail info@reydonhr.nl.

U staat er dus nooit alleen voor. Hebt u vragen of andere wensen, bel mij op 06-511.571.52 of op 020-6717881. Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Aanpak professional organizing

Ik werk op afspraak in de regio Amsterdam, Zuid-Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Bennebroek, Lisse, Zandvoort) enz.

_________________________________________

 

| top |